Bedrijfsfeest Kasteel Henkenshage

Goed en tevreden personeel is nog altijd de sleutel tot succes. Voor de meeste bedrijven althans. Hetzelfde kan zeker ook gezegd worden over klanten. Vandaar dat veel bedrijven de eigen medewerkers en/of zakenrelaties met enige regelmaat trakteren op een gezellig bedrijfsfeest als blijk van waardering. Het historierijke Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode (nabij Den Bosch) is al vele jaren een gewilde locatie voor uiteenlopende bedrijfsfeesten. Met of zonder thema en zowel groot als klein!

Themafeest

Een bedrijfsfeest moet op de eerste plaats een gezellig gebeuren zijn. Het koppelen van een bepaald thema aan het bedrijfsfeest zorgt vaak voor extra vertier en plezier. Bij Kasteel Henkenshage hebben ze al heel wat bedrijfsfeesten mogen verwelkomen. Desgewenst neemt het team van Henkenshage de hele organisatie van jouw bedrijfsfeest op zich. Van aankleding, catering, entertainment tot de complete uitwerking van het thema aan toe. Zo heb je daar als opdrachtgever verder geen omkijken naar. Overigens beschikken zij ook over uitgewerkte draaiboeken voor een aantal themafeesten, zoals 1001 Nacht. Deze zijn ook te boeken voor een bedrijfsfeest.

Toplocatie voor bedrijfsfeest

Kasteel Henkenshage is niet alleen vanwege de geweldige entourage en rijke historie een geliefde locatie voor bedrijfsfeesten, ook de gunstige ligging midden in de stedendriehoek Eindhoven-Den Bosch-Tilburg is een belangrijk pluspunt. Daarnaast beschikt het team van Kasteel Henkenshage natuurlijk over alle kennis en ervaring die nodig is om ieder bedrijfsfeest tot een onvergetelijke ervaring te maken. Benieuwd geworden wat ze voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op voor meer informatie over de mogelijkheden op het gebied van bedrijfsfeesten.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen