Bedrijfsuitje Kasteel Henkenshage

Het organiseren van een bedrijfsuitje is een beproefde manier om de teamgeest binnen bedrijf of organisatie een flinke boost te geven. Zeker als zo’n bedrijfsuitje op een inspirerende en uitnodigende locatie wordt gehouden, waar alles tot in de puntjes is geregeld. Daarom kiezen steeds meer bedrijven voor het beeldschone Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode; op korte afstand van het altijd bruisende en bourgondische Den Bosch.

Perfecte locatie

Het historierijke Kasteel Henkenshage heeft namelijk ook als locatie voor een bedrijfsuitje enorm veel te bieden. Van verschillende prachtige feestzalen, een imposante ontvangsthal, tot een uitgestrekte en fraai vormgegeven kasteeltuin aan toe. Dus ook voor een actief bedrijfsuitje met allerlei leuke activiteiten in de buitenlucht ben je bij Kasteel Henkenshage aan het juiste adres. Wat dacht je bijvoorbeeld van een workshop schermen? Wel zo toepasselijk als je toch in een kasteel bent. Daarnaast heb je de keuze uit nog heel veel andere activiteiten. Zowel binnen als buiten het kasteel. De opdrachtgever bepaalt natuurlijk zelf de precieze invulling van het bedrijfsuitje.

Meer info bedrijfsuitje

Na afloop van het dagprogramma kun je desgewenst met z’n allen heerlijk komen dineren in de sfeervolle eetzaal en ook een aansluitend avondprogramma met livemuziek en ander entertainment behoort op deze locatie tot de mogelijkheden. De keuze is enorm. Zoals je leest kun je met Kasteel Henkenshage als locatie voor een onvergetelijk bedrijfsuitje echt alle kanten op. Benieuwd geworden naar alle mogelijkheden op het gebied van bedrijfsuitjes? Neem dan gewoon eens contact op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen