Unieke afscheidsviering bij Kasteel Henkenshage

Een condoleance hoeft zeker niet altijd in een kerk of uitvaartcentrum plaats te vinden. Sterker nog, er is vaak veel meer mogelijk. Bij Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode kunt u op een bijzondere locatie afscheid nemen van uw dierbare.

Kasteel Henkenshage buiten

Een herdenkingsdienst is vaak meer dan een afscheid, vaak is het een fijne familie bijeenkomst waar iedereen in alle rust bij elkaar wil zijn. Het Kasteel biedt meerdere zalen zodat u altijd een passende ruimte heeft die sfeervol is ingericht om afscheid te kunnen nemen.

Het Koetshuis is de grote zaal met oude houten balken en een hoog plafond. De Van Coehoornzaal en Jean-Philipzaal zijn geschikt om met een kleiner gezelschap bij elkaar te komen voor of na een uitvaartdienst. Verder heeft het Kasteel een prachtige binnenplaats van 440m2 om in de buitenlucht een unieke afscheidsviering te organiseren.

Aan de achterkant van het Kasteel ligt een prachtige kasteeltuin waar u ook een bijzondere afscheidsdienst kunt laten plaatsvinden. Dit buitentheater ligt helemaal in het groen aan de kasteelgracht. Gasten zitten hier met een kussentje op de zitplaatsen aan de oever. Dus ook uw uitvaart buiten behoort tot de mogelijkheden.

Kasteel Henkenshage afscheid bloemstuk

Op het terras achter het kasteel zijn diverse mogelijkheden. Voor de afscheidsdienst of de condoleance.

Naast een echt kopje koffie met diverse mogelijkheden qua broodjes en hapjes kunnen wij als condoleance locatie u helpen met het invullen van al uw culinaire wensen. Het is tegenwoordig helemaal niet vreemd om een glaasje te drinken en te genieten van een assortiment aan warme hapjes.

Kasteel Henkenshage biedt een bijzondere gelegenheid in het groen waar u in alle rust waardig afscheid kunt nemen. Het Kasteel is gelegen aan de rand van Sint-Oedenrode, tussen Eindhoven en Den Bosch en is makkelijk bereikbaar via de A2 en A50. Wij hebben ruim voldoende gratis parkeergelegenheden waar u gebruik van kunt maken.

Wilt u graag meer informatie of een advies op maat? Neem dan contact met ons op.
Wij helpen u graag verder.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen