Congres organiseren

Het delen van kennis met anderen die actief zijn binnen een bepaald vakgebied wordt vandaag de dag alsmaar belangrijker. Vandaar dat steeds meer branches en organisaties ervoor kiezen om eens in de zoveel tijd een congres te organiseren. De keuze voor de juiste congreslocatie kan een grote rol spelen bij het al dan niet slagen van een congres. Zo zorgt een inspirerende congreslocatie voor gemotiveerde deelnemers en draagt daarmee dus bij aan een succesvol evenement. Vandaar dat het monumentale Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – onder de rook van Den Bosch - steeds vaker gastheer is van uiteenlopende congressen.

Congreslocatie met allure

Kasteel Henkenshage biedt niet alleen een bijzonder inspirerende omgeving met allure, maar beschikt daarnaast ook over alle faciliteiten die van een moderne congreslocatie gevraagd worden. Van gratis draadloos internet, beamers niet te vergeten, flatscreens, tot voldoende grote en kleine vergaderruimtes aan toe. Het mag dan zo lijken dat in dit kasteel de tijd heeft stilgestaan, wat voorzieningen betreft is Henkenshage helemaal van deze tijd!

Voorbereiden congres

Aangezien de inhoudelijke invulling van een congres in de praktijk veel tijd kost, kiest een toenemend aantal opdrachtgevers ervoor om al het andere dat bij het organiseren van een congres komt kijken uit te besteden. Desgewenst neemt het team van Kasteel Henkenshage de complete aankleding van het congres, de catering en alle andere voorbereidingen op zich. Van A tot Z! Benieuwd geworden wat congreslocatie Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode voor jouw congres kan betekenen? Neem dan gewoon eens contact op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen