Kasteel Feesten

Kasteel Henkenshage in het Brabantse Sint-Oedenrode heeft in de vele eeuwen dat het kasteel bestaat al heel wat memorabele feesten en partijen de revue zien passeren. Van grote adellijke kasteel feesten in de 18e en 19e eeuw waar de rijkdom en overvloed van afspatte, tot het noodgedwongen sobere maar niet minder gedenkwaardige bevrijdingsfeest in 1944 aan toe, in een tijd dat het kasteel dienst deed als hoofdkwartier van de 101ste Airborne Divisie. Juist deze bijzonder rijke historie maakt Kasteel Henkenshage vandaag de dag tot een uiterst gewilde locatie voor alle soorten feesten en partijen. Van groot tot klein, en zowel voor particulieren als bedrijven.

Feesten in de kasteeltuin

Kasteel Henkenshage beschikt onder andere over diverse prachtige feestzalen en statige ontvangstruimtes en niet te vergeten een adembenemende kasteeltuin waar het vooral in de zomermaanden zeker ook goed feesten is. Kom dansen in de voetsporen van baronessen en jonkvrouwen, die in protserige baljurken de hoofden van de adellijke heren en andere hoogwaardigheidsbekleders op hol lieten slaan. En laat je zowel binnen in het kasteel als in de kasteeltuinen rondom onderdompelen in de pracht en praal van weleer.

Memorabele feesten

Kortom, Kasteel Henkenshage is een zeer stijlvolle en buitengewoon inspirerende locatie voor kasteel feesten en partijen die je een heel leven lang bij blijven! Vandaar dat Kasteel Henkenshage tegenwoordig ook een populaire locatie is voor trouwfeesten. Je kunt er zelfs je huwelijk laten voltrekken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor feesten, partijen en andere evenementen op Kasteel Henkenshage? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie en/of een offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen