Jubileum vieren op kasteel

Mijlpalen zijn er om te vieren. Zeker als het een jubileum in je huwelijk of werk betreft. Zo’n jubileum feest moet natuurlijk een dag worden om nooit meer te vergeten. Daarom is het belangrijk om met zorg de juiste locatie voor het jubileum te kiezen. Is de locatie wel groot genoeg, hangt er een prettige sfeer, en zijn alle benodigde voorzieningen voor een onvergetelijk jubileum feest aanwezig? Deze en andere vragen zijn hierbij van groot belang. Ongeacht of het je eigen jubileum feest betreft, of dat van een ander.

Onvergetelijk jubileum

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – in het hart van de regio Den Bosch – voldoet aan al deze vereisten en meer. Niet alleen beschikt het kasteel over verschillende prachtige feest- en ontvangstzalen, maar ook over een beeldschone kasteeltuin. Ook daar kan een jubileum in stijl worden gevierd. Alle ruimtes in Kasteel Henkenshage zijn bovendien bijzonder smaakvol ingericht met heel veel kunst en antiek, waaruit de rijke historie van het kasteel duidelijk naar voren komt. Deze unieke ambiance zorgt voor een onvergetelijke ervaring en maakt ieder jubileum feest tot een dag die je een leven lang met je meedraagt!

Meer info jubileum feest

Heb je een jubileum te vieren – op je werk of in je huwelijk – en ben je op zoek naar de perfecte locatie voor een geslaagd jubileum feest? Maak dan snel kennis met Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode, waar ieder jubileum feest de persoonlijke aandacht krijgt die het verdient. Want ieder jubileum vier je nu eenmaal maar één keer! Benieuwd geworden? Neem vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie over alle mogelijkheden op het gebied van jubileum feesten.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen