Kickoff op Kasteel Henkenshage

Als eigenaar, directeur of manager van een bedrijf of organisatie hoop je natuurlijk altijd op een vliegende start van het nieuwe project of de nieuwe manier van werken. Het organiseren van een geslaagde kickoff bijeenkomst kan je hierbij een flink eind op weg helpen. Zeker als je de kickoff op een inspirerende locatie houdt. Vandaar dat het wonderschone Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode een geliefde kickoff locatie is voor bedrijven en organisaties binnen de regio Den Bosch en zelfs ver daarbuiten.

Perfecte kickoff locatie

De geschiedenis van Kasteel Henkenhage, op korte afstand van de gezellige stad Den Bosch, gaat helemaal terug naar het begin van de 14e eeuw. Het prachtige kasteel dat al vele jaren gewild is als kickoff locatie beschikt over verschillende sfeervolle feest- en vergaderzalen, imposante ontvangstruimtes en een fraai vormgegeven paleistuin, die in de tweede helft van de 20ste eeuw in ere is hersteld. Een perfecte plek dus voor een inspirerende kickoff die niet snel vergeten zal worden. Bovendien beschikt deze bijzondere kickoff locatie over alle benodigde voorzieningen. Van krachtige beamers, grote flatscreens, tot draadloos internet aan toe.

Voorbereidingen kickoff

Mede dankzij de ruime ervaring in het organiseren van kickoffs, weet het deskundige team van Kasteel Henkenshage als geen ander wat daar allemaal bij komt kijken. Desgewenst nemen zij de hele organisatie van de kickoff op zich. Van ontvangst van de gasten, de inrichting en aankleding van het evenement, tot de complete catering aan toe. Voor een geslaagde kickoff ben je bij Kasteel Henkenshage dus aan het juiste adres. Benieuwd geworden? Neem contact op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen