Meetings in het Kasteel

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode is niet alleen geliefd bij bruidsparen en feestvierders, ook bedrijven weten deze historierijke locatie steeds beter te vinden. Zowel als locatie voor bedrijfsfeesten, congressen, vergaderingen als ook meetings. Het verschil tussen de laatste twee is dat meetings vaak een minder formeel karakter hebben dan vergaderingen. En ook voor dit gebruik biedt Kasteel Henkenshage – het mooiste kasteel van Brabant - uitgebreide mogelijkheden.

Locatie en zaal keuze

Bij de keuze van de juiste meeting locatie, spelen verschillende factoren een belangrijke rol. Spreekt de gekozen locatie tot ieders verbeelding, heeft deze een gunstige ligging en zijn alle voorzieningen aanwezig om een productieve meeting te houden. Op al deze punten scoort Kasteel Henkenshage in het hart van de regio Den Bosch hoog. Het kasteel en de inrichting hiervan is indrukwekkend, de ligging perfect en de voorzieningen zijn helemaal van deze tijd. Bovendien heb je bij Kasteel Henkenshage de keuze uit diverse zalen en ruimtes. Je kiest zelf de zaal of het vertrek dat het beste bij de meeting past.

Dineren na meeting

Een bijkomend voordeel is dat je er ook voor kunt kiezen om aansluitend aan de meeting heerlijk te blijven dineren in het kasteel. Maar ook als je liever met je gezelschap een hapje wil gaan uit eten in één van de gezellige restaurantjes die Den Bosch rijk is, zit je bij Kasteel Henkenshage goed. In een mum van tijd zit je in het bruisende centrum. Benieuwd geworden? Neem dan contact op voor aanvullende informatie over de mogelijkheden op het gebied van meetings.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen