Seminar Kasteel Henkenshage

Kennis is macht. Daarom is het voor bedrijven van doorslaggevend belang dat medewerkers zich op hun eigen vakgebied blijven ontwikkelen en verbeteren. Het organiseren van een seminar met boeiende lezingen en presentaties leent zich daar uitstekend voor. De keuze voor de juiste seminar locatie speelt een grote rol in het al dan niet slagen van het evenement. Kasteel Henkenshage in het gezellige Sint-Oedenrode nabij Den Bosch biedt niet alleen een bijzonder inspirerende locatie, maar heeft ook op facilitair gebied alles in huis om er een onvergetelijk en uiterst succesvol seminar van te maken.

Bijzondere locatie

Kasteel Henkenshage dateert naar alle waarschijnlijkheid van het begin van de 14e eeuw en kent dan ook een rijke historie. Zo hebben er diverse adellijke families gewoond en in de Tweede Wereldoorlog heeft het kasteel zelfs dienst gedaan als hoofdkwartier van de 101ste Airborne Divisie, die de regio Den Bosch mee hebben bevrijd. Deze rijke geschiedenis voel en proef je nog altijd in iedere ruimte. Het inspireert iedereen die er ook maar één voet binnen zet. Juist dit maakt Kasteel Henkenshage tot een bijzondere locatie voor een seminar of ander evenement.

Voorbereidingen seminar

Het prachtige kasteel beschikt over verschillende sfeervolle zalen en ontvangstruimtes met stuk voor stuk een eigen karakter. Van groot tot klein. Voldoende mogelijkheden dus om het seminar helemaal naar eigen wens in te richten. Dit kan de opdrachtgever natuurlijk helemaal zelf doen, maar het is ook mogelijk om alle voorbereidingen voor het seminar over te laten aan de professionals van Kasteel Henkenshage. Zij beschikken over alle kennis en kunde die nodig is om elk seminar tot een succes te maken. Daarnaast kunnen zij je alles vertellen over de verschillende arrangementen die op deze inspirerende seminar locatie mogelijk zijn. Benieuwd geworden? Neem dan contact op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen