Themafeest op Kasteel

Iedereen kent het televisieprogramma ‘Wie is de Mol?’ Maar wist je dat je ook een ‘Wie is de Mol?’-themafeest kunt gegeven? Of wat te denken van een Horror Night, een Caribbean themafeest, of een themafeest 1001 Nacht? Themafeesten zijn, zoals je leest, weer helemaal in. Heel begrijpelijk ook, want wat is er nu leuker dan je een avond lang onder te dompelen in een fantasiewereld waarin je helemaal zelf kunt bepalen wie je bent. Of dat dit nu een mol is, een sultan of een piraat…

Themafeesten in kasteel

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode is sinds jaar en dag een populaire locatie voor themafeesten en heeft dan ook alles in huis om ook jouw themafeest tot een groot succes te maken. Van een enorme dosis sfeer, voldoende (speel)ruimte, enthousiast en bekwaam personeel, tot alle denkbare faciliteiten aan toe. Om nog maar te zwijgen over het inspiratievolle decor.

Themafeest organiseren

Het thema van jouw themafeest bepaal je natuurlijk helemaal zelf. De uitwerking en al het andere dat bij het organiseren van themafeesten komt kijken, kun je desgewenst aan het team van Kasteel Henkenshage overlaten. Zij zorgen ervoor dat je vanaf de eerste tot en met de laatste minuut kostelijk wordt geamuseerd. Als jij dat op prijs stelt, regelen zij zelfs bijpassende livemuziek.

Perfecte locatie

Dus ben je op zoek naar een perfecte locatie voor een geslaagd themafeest? Bij Kasteel Henkenshage zit je altijd goed! Benieuwd geworden? Neem dan gewoon eens contact op voor aanvullende informatie over alle mogelijkheden op het gebied van themafeesten en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen