Trouwen op het kasteel

Trouwen op Kasteel Henkenshage

Trouwen in een kasteel is voor eigenlijk ieder meisje een absolute droom die uitkomt. Trouwen in het mooiste kasteel van Brabant is dat al helemaal. Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – op korte afstand van Den Bosch - is een wonderschoon kasteel met een prachtige binnenplaats en een nog mooiere kasteeltuin. Dit bijzondere kasteel, dat dateert van het begin van de 14e eeuw, is werkelijk een sprookjesachtige trouwlocatie, waar het burgerlijk huwelijk zowel binnen als buiten voltrokken kan worden.

Romantische bruidsuite

Het kasteel beschikt bovendien over een eigen romantische bruidssuite. Deze is voorzien van een originele badkamer in het torentje en verder zijn natuurlijk alle faciliteiten die een bruidssuite nodig heeft aanwezig. Trouwen in Kasteel Henkenshage is mede hierdoor een ervaring die je nooit van je hele leven meer vergeet. En je gasten ook niet.

Unieke trouwlocatie

Het unieke karakter van deze trouwlocatie - onder de rook van het evenzo mooie Den Bosch - zit ‘m niet alleen in de pure schoonheid van het kasteel met prachtige feestzalen en sfeervolle ontvangstruimtes, maar zeker ook in de rijke historie. Zo is het kasteel eeuwenlang eigendom geweest van enkele adellijke families en het heeft dan ook al heel wat sprookjeshuwelijken voorbij zien komen. En ongetwijfeld zullen er nog heel veel volgen! Want de charme van trouwen in een kasteel is en blijft nu eenmaal onweerstaanbaar. Wil jij ook trouwen in Kasteel Henkenshage en daarmee in de voetsporen treden van glamoureuze baronessen en jonkvrouwen? Neem dan contact op voor aanvullende informatie over deze bijzondere trouwlocatie en/of een vrijblijvende offerte.

Unieke trouwlocatie

Neem contact met ons op

Stuur ons een e-mail of bel naar 0499 37 55 37