Vergaderen op het kasteel

In het bedrijfsleven is de laatste decennia enorm veel veranderd. Wat echter ongewijzigd is gebleven, is het belang van vergaderen. Veel managers en directieleden hebben er vandaag de dag bijna een dagtaak aan. Vandaar dat bedrijven en organisaties steeds vaker kiezen voor een inspirerende vergaderlocatie buitenshuis, in plaats van vergaderen op het eigen kantoor.

Unieke vergaderlocatie

Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – op korte afstand van het gezellige Den Bosch – is zo’n inspirerende vergaderlocatie. Dit prachtige kasteel met verschillende grote en kleinere zalen en talloze karakteristieke elementen, ademt van top tot teen historie uit en geeft daarmee een extra dimensie aan vergaderen. Op deze sfeervolle vergaderlocatie zijn natuurlijk alle faciliteiten voor vergaderen aanwezig, zoals beamers, flatscreens en draadloos internet niet te vergeten. Want het kasteel zelf mag dan uit het begin van de 14e eeuw dateren, de voorzieningen zijn helemaal van deze tijd.

Hartje regio Den Bosch

De unieke ligging van Kasteel Henkenshage - in het prachtige buitengebied van Sint-Oedenrode en op korte afstand van zowel het bourgondische Den Bosch als het hippe Eindhoven – biedt ook een groot voordeel. Aansluitend aan het vergaderen heb je de restaurants en gezellige terrasjes zo voor het uitkiezen. Natuurlijk is het ook mogelijk om na het vergaderen te dineren in het kasteel! Voor een inspirerende vergaderlocatie ben je bij Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode dus aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden van vergaderen in het mooiste kasteel van Brabant? Neem dan gewoon eens contact op voor aanvullende informatie over deze unieke vergaderlocatie in het hart van de regio Den Bosch.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen