Evenementen

Uitstraling en beleving, daar draait het voor een groot deel om bij de keuze voor een evenementenlocatie. Zeker als het zakelijke evenementen betreft. Want je wilt natuurlijk dat jouw bedrijf of organisatie optimaal tot zijn recht komt op een evenementenlocatie die niet alleen aan alle praktische wensen voldoet, maar tegelijkertijd ook nog eens inspireert! Vandaar dat Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode – in de directe omgeving van het sfeervolle Den Bosch - steeds vaker het decor is voor uiteenlopende zakelijke (kasteel)evenementen. Van productpresentaties bijvoorbeeld, tot bedrijfstrainingen, seminars, congressen, bedrijfsmeetings en -vergaderingen en kickoffs aan toe. Voor kleine én hele grote gezelschappen.

Evenementen op maat

Kasteel Henkenshage beschikt daarvoor over diverse prachtige zalen, kamers en ontvangstruimtes met stuk voor stuk een eigen karakter en indeling. Je bepaalt zelf welke je voor jouw evenement wilt gebruiken. Maatwerk dus! Wat deze evenementenlocatie verder zo uniek maakt, is zeker ook de zeer rijke historie van het kasteel, dat waarschijnlijk dateert van het begin van de 14e eeuw. En dat voel en proef je echt in iedere ruimte van Kasteel Henkenshage. Ook in de prachtig aangelegde en onderhouden kasteeltuin waar het vooral in de zomermaanden goed toeven is. Aan sfeer en beleving dus zeker geen gebrek op deze unieke evenementenlocatie!

Voor alle evenementen

Overigens kunnen niet alleen alle bedrijven en organisaties bij Kasteel Henkenshage terecht voor (kasteel)evenementen en meer. Ook particulieren, verenigingen en andere instellingen zijn hier het hele jaar door van harte welkom. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het houden van evenementen op Kasteel Henkenshage? Neem dan gewoon eens vrijblijvend contact op voor aanvullende informatie en/of een offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen