Recepties op het kasteel

Het wel of niet slagen van een receptie wordt in de praktijk voor een belangrijk deel bepaald door de keuze voor locatie. De setting waarin een receptie plaatsvindt, heeft nu eenmaal een grote invloed op de sfeer en dus ook op de hele beleving van de gasten. Vandaar dat Kasteel Henkenshage in Sint-Oedenrode - gelegen tussen Eindhoven en Den Bosch - steeds vaker het decor is voor allerhande recepties. Zowel zakelijke recepties, als ook recepties ter ere van een bruiloft, jubileum of andere feestelijke aangelegenheid.

Historierijke locatie

De populariteit van het prachtige Kasteel Henkenshage in het buitengebied van het Brabantse kerkdorp Sint-Oedenrode is niet in de laatste plaats te danken aan het unieke karakter van deze receptie locatie, waarbij de letterlijk en figuurlijk rijke historie van het kasteel in ieder vertrek zichtbaar én zeker ook voelbaar is. Kasteel Henkenshage geeft iedere receptie daarmee juist dat beetje extra cachet, waar je als bruidspaar, jubilaris of bedrijfseigenaar naar op zoek bent!

Geslaagde receptie

Het kasteel, dat uit het begin van de 14e eeuw dateert, beschikt over verschillende sfeervolle zalen en ontvangstruimtes, zoals de Van Coehoorn-zaal, de Generaal Jean Phillippe-zaal en niet te vergeten Het Koetshuis. Stuk voor stuk indrukwekkende vertrekken, die ook los van elkaar uitermate geschikt zijn als locatie voor een geslaagde receptie. Heb je zelf op korte termijn een receptie in het vooruitzicht en wil je graag weten wat Kasteel Henkenshage daarin voor jou kan betekenen? Neem dan gewoon eens contact op voor aanvullende informatie en/of een vrijblijvende offerte.

Neem direct contact met ons op

Bel met 0499 37 55 37 of vraag een gratis offerte aan.

Offerte aanvragen